Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Μετά την "πρόσκληση" στο ΚΚΕ για "αριστερή κυβέρνηση" τώρα "πρόσκληση" για "αριστερή αντιπολίτευση";


Σε ποιόν προσπαθείτε να τα πουλήσετε; 

Ο λαός έχει καταλάβει το παιχνίδι σας, το επικίνδυνο παιχνίδι των οπορτουνιστών (καιροσκόπων) που αλλάζουν τακτική και πολιτική ανάλογα με τον άνεμο που φυσά.

Η ιστορία είναι γεμάτη από αυτά τα παιχνίδια σας, παιχνίδια που ανέβασαν ακόμη και τον Χίτλερ στην εξουσία.

Πιστοί, όπως είστε,  στο δόγμα "μαζί με τα αφεντικά (ντόπια και ξένα) θα στήσουμε ένα σοσιαλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο", υπηρετείτε άψογα το κεφάλαιο χτυπώντας κάθε λαϊκό δικαίωμα.

Με όποιο πρόσωπο και αν εμφανίζεστε ("αριστερό μνημονιακό", "αριστερό αντιμνημονιακό" κ.λ.π.) ένας είναι ο στόχος σας, η υπηρέτηση της μερίδας των καπιταλιστών που θα σας δώσει μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα από την εκμετάλλευση των εργαζομένων.  

Προσπαθείτε  να θολώσετε το κριτήριο των λαϊκών στρωμάτων, να σταματήσετε την ριζοσπαστικοποίηση του λαού με δυο λόγια να σταματήσετε την συσπείρωση τους στο ΚΚΕ, αυτός είναι ο στόχος σας. 

Η δήλωση του Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα σχετικά με τα εκλογικά σας παιχνίδια βάζει τα πράγματα στην θέση τους.


«Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών για να δυναμώσει το μήνυμα της αντίστασης, της πάλης ενάντια στα επαίσχυντα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς, τους αντιλαϊκούς νόμους, για να ενισχυθεί η μοναδική δύναμη που μπορεί να στηριχτεί πάνω της το εργατικό λαϊκό κίνημα, να ηγηθεί της πάλης για μια πραγματική εναλλακτική διέξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού, για το ίδιο το μέλλον της νέας γενιάς.
Το ΚΚΕ θα σταθεί απέναντι σε κάθε εκβιαστικό δίλημμα, σε κάθε προσπάθεια κοροϊδίας, αποπροσανατολισμού και χειραγώγησης. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανένα νόημα οι όποιες τυπικές διαδικασίες των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης μετά την απόφαση παραίτησης της σημερινής.
Το ΚΚΕ, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, και σήμερα αισθάνεται δικαιωμένο, γι’ αυτό δεν παίρνει μέρος στις διάφορες απόπειρες διαμόρφωσης αντιλαϊκών κυβερνήσεων διαχείρισης, όπως κι αν αυτές ονομασθούν, «ειδικού σκοπού», «αριστερές», «σωτηρίας», που οδηγούν συνέχεια το λαό στη χρεοκοπία, όπως έδειξε η πείρα των τελευταίων 5 χρόνων της κρίσης, με τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και το τελευταίο 6μηνο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Το ΚΚΕ θα διεκδικήσει κάθε λαϊκή ψήφο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολή, σε κάθε πόλη και χωριό της πατρίδας μας, για την ολόπλευρη ενίσχυσή του, για να βγει δυνατός ο ίδιος ο λαός, για τη δική του προοπτική και εξουσία».