Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», Νάσος Παυλάκης τραυματίστηκε σε ύποπτο τροχαίο

Περιστατικό με πολλά ερωτηματικά...

Το είδα στο KKE4EVER
~~
Ενα περίεργο περιστατικό που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά συνέβη χτες το πρωί. Ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας», Νάσος Παυλάκης, είχε ατύχημα με τη μηχανή του καθώς πήγαινε στην εργασία του, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο Ν. Παυλάκης, κατευθυνόμενος με τη μηχανή του περίπου στις 6.15 το πρωί από το Κερατσίνι προς τη «Χαλυβουργία», μέσω της Λεωφόρου Σκαραμαγκά, στο τέλος της γέφυρας που οδηγεί στη Λεωφόρο Αθηνών - Κορίνθου και πριν βγει στη Λεωφόρο, «πάτησε» σε πετρέλαιο και ανατράπηκε, με συνέπεια το θλαστικό τραυματισμό του.
Στο σημείο, όπου πήγε η Τροχαία, διαπιστώθηκε ότι όντως είχε πέσει πετρέλαιο, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους δικυκλιστές αφού είναι διάφανο (σε σχέση με τα λάδια) και δε διακρίνεται τόσο εύκολα. Αμέσως μετά τη μηχανή του συνδικαλιστή, ανατράπηκε άλλο ένα «παπάκι», ενώ μηχανή που πέρασε αμέσως μετά δεν ανατράπηκε. Κάτι που σημαίνει ότι το πετρέλαιο στο οδόστρωμα ήταν «φρέσκο» τη στιγμή που πέρασε από εκεί ο Ν. Παυλάκης.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι:
Το προηγούμενο διάστημα ο Ν. Παυλάκης, σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου στον «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» δεχόταν απειλητικά ανώνυμα τηλεφωνήματα με απόκρυψη στο σταθερό του τηλέφωνο, τα οποία είχαν ενταθεί το τελευταίο 10ήμερο. Σε αυτά συνήθως του έλεγαν «Να προσέχεις γιατί είσαι καλό παιδί», «Πρόσεχε τι κάνεις», «Πρόσεχε που μιλάς» κλπ.
Προχτές το βράδυ, δηλαδή μια μέρα πριν το ατύχημα με τη μηχανή του, δέχθηκε τρία τέτοια τηλεφωνήματα από τις 7 μ.μ. το πρώτο μέχρι και τις 9.45 μ.μ., το τελευταίο. Στο πρώτο τηλεφώνημα γύρω στις 7 μ.μ., του είπαν «Να προσέχεις στο δρόμο που πηγαίνεις γιατί είσαι καλό παιδί και έχεις οικογένεια» και αμέσως το έκλεισαν. Στο δεύτερο, γύρω στις 8.30 μ.μ., του είπαν: «Ο αυτοκινητόδρομος είναι επικίνδυνος» και επίσης το έκλεισαν. Στο τρίτο, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, του είπαν: «Στον αυτοκινητόδρομο, σήμερα το πρωί θα έρθει ο κίνδυνος» και πάλι το έκλεισαν. Στο μεσοδιάστημα αυτών των τηλεφωνημάτων ο συνδικαλιστής είχε κι άλλες κλήσεις από απόκρυψη, στις οποίες δεν απάντησε.
Ολα αυτά γεννάνε σοβαρά ερωτηματικά.
 ΠΗΓΗ -ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ