Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ο Τσίπρας στο Βερολίνο...




Επικίνδυνη, όχι μόνο για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη, είναι η νεοφιλελεύθερη πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο Βερολίνο. 
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «αδιέξοδο πρόγραμμα» και σημείωσε ότι η Ελλάδα χρησιμεύει ως πειραματόζωο και προειδοποίησε για τον κίνδυνο της ενίσχυσης των νεοναζιστικών οργανώσεων. 
 «Από την κρίση δεν βγαίνεις με περικοπές και σκληρή λιτότητα, αλλά με δίκαιη ανάπτυξη, αναδιανομή και ενίσχυση της απασχόλησης» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και προειδοποίησε για τον «κίνδυνο ανάπτυξης του νεοναζισμού και των ακραίων ιδεολογιών στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα».

Σχόλιο.....
Επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι η σοσιαλδημοκρατία που δηλώνει «Από την κρίση δεν βγαίνεις με περικοπές και σκληρή λιτότητα, αλλά με δίκαιη ανάπτυξη, αναδιανομή και ενίσχυση της απασχόλησης».
Να τον χαίρεστε και τον αρχηγό και το «κόμμα»

Με άδεια του Στουρνάρα πάει το Alexis στον Σόιμπλε



Μιλάμε ότι αυτό οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν μπορούν να το καταπιούν με τίποτα! 

Βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια σύντροφοι: όπως ανέφερε η Ντόιτσε Βέλε, ο Σόιμπλε πριν απαντήσει θετικά στο αίτημα του Τσίπρα για να τον δει, ρώτησε πρώτα αν το επιτρέπει ο Στουρνάρας.... 

Πάρτε και την σελίδα ακριβώς της DW.
H γερμανική κυβέρνηση διαμηνύει ότι το κριτήριο για την συνάντηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα είναι η παροχή στήριξης στο ελληνικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα.

Στην καθιερωμένη κυβερνητική ενημέρωση σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κοτέ η συνάντηση τη Δευτέρα του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του γερμανικού υπουργείου, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από αίτημα του κ. Τσίπρα και την σύμφωνη γνώμη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είχε προηγουμένως ερωτηθεί.